Side elanikud soovivad riiginimelisi tänavaid Kantrekülla tagasi (2)

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajalooliste tänavanimede taastamise ideed veab Side tänava elanik Toomas Mädamürk. Kui ettepanek toetust leiab, asendub Side tänava silt Itaalia tänava omaga.
Ajalooliste tänavanimede taastamise ideed veab Side tänava elanik Toomas Mädamürk. Kui ettepanek toetust leiab, asendub Side tänava silt Itaalia tänava omaga. Foto: Elmo Riig

​Viljandi Kantreküla Side tänava elanikud tegid linnavalitsusele ettepaneku tuua tagasi ajaloolised tänavanimed. Nii saaks Side tänavast Itaalia ja Tehnika tänavast Prantsuse tänav. 

Seitse majaomanikku Side tänavalt kirjutasid alla ettepanekule, milles soovivad taastada tänavanimed, mis olid Kantrekülas Eesti Vabariigi algusajal.

«See ei ole minu enda mõte. Tänavatel lihtsalt olid sellised nimed,» ütles ettepaneku eestvedaja Toomas Mädamürk. «Miks ei võiks seda muuta tagasi, nii nagu tehti seda teiste koha- ja tänavanimedega, mis Vene ajal ära muudeti?» 

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles