Viljandi linnapea sügisel oma erakonnale hääli ei kogu

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ando Kiviberg teatas, et ei osale sügisel IRL-i nimekirjas kohalikel valimistel. Peale tema on IRL-i liikmetest Viljandi linnajuhtimises kõrgetel kohtadel abilinnapea Janika Kivistik (paremal) ja volikogu aseesimees Harri Juhani Aaltonen (vasakul).
Ando Kiviberg teatas, et ei osale sügisel IRL-i nimekirjas kohalikel valimistel. Peale tema on IRL-i liikmetest Viljandi linnajuhtimises kõrgetel kohtadel abilinnapea Janika Kivistik (paremal) ja volikogu aseesimees Harri Juhani Aaltonen (vasakul). Foto: Marko Saarm

​Kui juuni lõpus teatas Viljandi linnapea Ando Kiviberg, et ei kandideeri oma kodupartei ridades uuesti Viljandi linnapeaks, siis sel nädalal andis ta teada, et ei liitu üldse erakonna nimekirjaga. Kohalikel valimistel osalemist ta aga ei välistanud.

Ando Kiviberg loeb tänasel Sakala arvamusküljel üles etteheited, mis tal oma koduerakonnale Isamaa ja Res Publica Liidule (IRL) on. Muu hulgas heidab ta ette ka seda, et IRL-i keskkontori survel muudeti mai keskel siinsete liikmete aprilli alguses tehtud otsust minna Viljandis kohalikele valimistele valimisliiduna.

«Mul on kahju, et meie osakond ei suutnud sellele survele vastu seista. Olin toonasel koosolekul ja olen ka praegu seda meelt, et kohalikul tasandil on kodanikualgatus olulisem kui erakonnapoliitika,» kirjutab Kiviberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles