Nädalavahetusel tuleb ilus suveilm

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Madis Luik

Nädalavahetusel on oodata sooja ja sademeteta suveilma, õhutemperatuur ulatub üle 20 kraadi.

Ööl vastu laupäeva on selge või vähese pilvisusega olulise sajuta ilm. Kohati on udu. Puhub loode- ja läänetuul 2–8, põhjarannikul öö hakul puhanguti 13 meetrit sekundis. Sooja on 6–10, saartel ja rannikul kuni 13 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub valdavalt põhja- ja loodetuul 2–7 meetrit sekundis. Sooja on 17–21 kraadi.

Ööl vastu pühapäeva on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub valdavalt loode- ja läänetuul 1–7  meetrit sekundis. Sooja on 6–10, rannikul kuni 13 kraadi. Pühapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub valdavalt loode- ja läänetuul 1–7, pärastlõunal saartel tugevneb edelatuul 5–10  meetrit sekundis. Sooja on 18–23 kraadi.

Ööl vastu esmaspäeva on vahelduva pilvisusega ilm. Lääne-Eestis sajab kohati hoovihma. Puhub lääne- ja edelatuul 5–10, rannikul puhanguti 15  meetrit sekundis. Sooja on 7–14 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab hoovihma. Puhub lääne- ja edelatuul, mis õhtuks veidi nõrgeneb. Sooja on 16–20 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles