Tulevik rühib optimistlikult edasi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallimeistrivõistlused on jõudnud poole peale ja Tulevik alustab liiga kolmandat ringi homme kell 19 koduväljakul Sillamäe Kaleviga. Samade meeskondade läinud reedel Sillamäel peetud kohtumine andis 1:0 võidu Kalevile. Pilt on tehtud 20. mail Viljandis Tuleviku ja Nõmme Kalju kohtumisel.
Jalgpallimeistrivõistlused on jõudnud poole peale ja Tulevik alustab liiga kolmandat ringi homme kell 19 koduväljakul Sillamäe Kaleviga. Samade meeskondade läinud reedel Sillamäel peetud kohtumine andis 1:0 võidu Kalevile. Pilt on tehtud 20. mail Viljandis Tuleviku ja Nõmme Kalju kohtumisel. Foto: Marko Saarm

​Eesti jalgpalli Premium-liiga hooaeg ületas läinud nädalavahetusel ekvaatori. Praegu, kui pooled kohtumised on seljataga ja pooled ees, on Viljandi Tuleviku klubi juht Raiko Mutle positiivselt meelestatud, olgugi et tabeliseis ja statistika viljandlastele kuigi soodsat keelt ei kõnele.

Viimatises, läinud reedel asetleidnud kohtumises pidi Tulevik Sillamäel pärast normaalaja viimasel minutil endale lüüa lastud väravat sealse Kalevi 1:0 paremust tunnistama ning seni teenitud kolme võidu ja ühe viigi kõrvale vastu võtma 14. kaotuse.

Aivar Lillevere
Aivar Lillevere Foto: Marko Saarm
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles