Elron suurendab veebist ostetavate piletite hinnasoodustust

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Marko Saarm / Sakala

17. juulist on kõigi Elroni veebist ostetud üksikpiletite hind 15 protsenti soodsam.

Kui seni kehtis veebist ostetud üksikpiletitele 10-protsendiline allahindlus, millele lisandus Elroni sõidukaardi soodustus, siis 17. juulist on tavahinnast 15 protsenti soodsamad kõik veebist ostetud üksikpiletid ning Elroni sõidukaardi soodustust eraldi ei arvestata.

«Järjest enam sõitjaid eelistab pileti osta internetist: eelmise aastaga võrreldes on veebist ostetud pileteid juba üle veerandi rohkem. Tänu sellele paraneb ka teeninduse kvaliteet, sest klienditeenindajatel jääb rohkem aega igale sõitjale keskenduda,» kõneles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. Tema sõnul töötab ettevõte välja uut piletimüügisteemi.

Muudatus ei puuduta rongist ostetavate üksikpiletite soodustusi, sealjuures jääb senine 10-protsendiline allahindlus kehtima rongist Elroni sõidukaardiga ostetud piletitele. Ka perioodipiletid on veebist ostes endiselt 10 protsenti soodsamad.

Eesti Liinirongid on kaubamärgi Elron all tegutsev riigile kuuluv aktsiaselts, kes pakub kiiret, mugavat, turvalist ja keskkonnasõbralikku ühistransporti elektri- ja diiselrongidega kõigil Eesti rongiliinidel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles