Proovimalev saadab viis noort talutöid tegema

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle kasvuhoone said Noorte Talu eestvedajad kohaliku omaalgatuse programmi toel. Nagu ütles Karl Erik Heinsoo, lükkas see nende tegevusele suurema hoo sisse.
Selle kasvuhoone said Noorte Talu eestvedajad kohaliku omaalgatuse programmi toel. Nagu ütles Karl Erik Heinsoo, lükkas see nende tegevusele suurema hoo sisse. Foto: Elmo Riig

​Aprilli alguses tegevust alustanud mittetulundusühing Noorte Talu korraldab tuleval nädalal viiele noorele proovimaleva, kus nad saavad teha talutöid. 

Karl Erik Heinsoo, Kristiina Uusi ja Grete Kanguri eestvedamisel loodi mittetulundusühing selleks, et pakkuda noortele vanuses 13–18 suvel töötegemise võimalust. Esimese avaliku etteaste tegid Noorte Talu algatajad märtsis Lennukitehases kirbuturul, kuhu nad olid püsti pannud kohviku ning pakkusid võileibu, pannkooke ning värsketest puu- ja juurviljadest pressitud mahla.

Kui kirbuturul pressisid nad mahla kohalikelt talunikelt saadud peetidest, porganditest, õuntest ja marjadest, siis sügisel loodavad nad seda teha juba omakasvatatud saadustest. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles