Viljandi soovitakse tublisti ringristmikulisemaks muuta

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi südalinna uueks loomise eelprojekt näeb ette kahe uue ringristmiku ehitamist. Kui riigilt õnnestub piirkondade konkurentsivõime tugevdamise meetmest raha saada, rajatakse sõõrikujuline ristmik nii Viljandi gümnaasiumi juurde kui Vabaduse platsi ette.
Viljandi südalinna uueks loomise eelprojekt näeb ette kahe uue ringristmiku ehitamist. Kui riigilt õnnestub piirkondade konkurentsivõime tugevdamise meetmest raha saada, rajatakse sõõrikujuline ristmik nii Viljandi gümnaasiumi juurde kui Vabaduse platsi ette. Foto: Marko Saarm

​Kui plaanid täituvad, tuleb autojuhil edaspidi Viljandis Männimäelt kesklinna jõudmiseks läbida maksimaalselt viis ringristmikku.

Praegu on Riia maantee ja Reinu tee ristmiku ning Vaksali, Tallinna ja Kauba tänava ristmiku vahele jääval vähem kui poolteisekilomeetrisel lõigul kaks ringi: Riia maantee ja Reinu tee ristmikul ning Vaksali, Vana-Vaksali ja Paala tee ristmikul.

Üks pluss kaks

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles