Koidu seltsimaja uuendajad asusid katuse kallale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koidu seltsi liikmed Evelin Lagle ja Marek Nõmm on seltsimaja renoveerinud 2015. aasta algusest.
Koidu seltsi liikmed Evelin Lagle ja Marek Nõmm on seltsimaja renoveerinud 2015. aasta algusest. Foto: Kamilla Selina Lepik

​Tellingute taha varjatud väsinud ilmega Koidu seltsimaja saab sügiseks pisut rõõmsama väljanägemise, sest plaanis on korda teha pool Jakobsoni tänava äärde jäävast katusest. Seestpoolt on maja uuemaks ehitatud juba paar aastat.

Kuigi Viljandi ühe tihedama liiklusega tänava ääres seisva hoone fassaad näib hall, on hoone sisemus sõbralik: puust trepid ja põrandad, väike black box ning suur teatrisaal, kus askeldavad Notafel osalejad.

Üks seltsimaja arendajaid on Koidu seltsi esimees Marek Nõmm, kelle sõnul on seda ehitatud ja remonditud samm-sammult. Näiteks on eemaldatud katkised vahelaed, mis olid alla kukkunud või ähvardasid seda kohe teha, korrastatud kaks hoovi ja Jakobsoni tänava poole jääv aed, ühte hoovi ehitatud lava ning parandatud osa katusest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles