Atko läks bussijuhtide filmimise vastu kohtusse (1)

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Atko
Atko Foto: Elmo Riig

​Kõigepealt riigihangete vaidlustuskomisjonile vaide esitanud aktsiaselts Atko Bussiliinid asus pärast juuni lõpul tehtud otsust otsima õigust Tallinna halduskohtust, sest pole rahul, et bussijuht peab olema pidevalt kaamera vaateväljas ja bussidel ei tohi olla siduripedaali.  

Kaebus puudutab riigihanget «Avalik bussivedu Viljandi maakonnas», mille esialgne pakkumiste esitamise tähtaeg oli 20. juuni. Järgmine tähtaeg oli 13. juuli, sest oodati, mida kostab riigihangete vaidlustuskomisjon vaide peale, mille praegu Põhja-Viljandimaal ja Viljandis sõitjaid vedav Atko hanke tingimuste kohta esitas. 30. juunil tulnud otsus firmat aga ei rahuldanud ja ta pöördus kohtusse. 

Maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juht Kaupo Kase märkis, et kuna kohus teeb otsuse 45 päeva jooksul, tuleb ka pakkumiste tähtaega 45 päeva edasi lükata. See, milline bussifirma hakkab järgmise aasta juulist kogu maakonnas inimesi sõidutama, pidi algul selguma augusti lõpul, kuid nüüd toob selguse sügis. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles