Partide säästmise tõttu lõpetas veok kraavis

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veoauto Volvo juht tüüris suure masina paremale kraavi, sest oleks muidu kokku põrganud enda ees partide pärast pidurdanud auto või vastassuunast tuleva sõidukiga. Veok paiskus külili, kuid keegi viga ei saanud.
Veoauto Volvo juht tüüris suure masina paremale kraavi, sest oleks muidu kokku põrganud enda ees partide pärast pidurdanud auto või vastassuunast tuleva sõidukiga. Veok paiskus külili, kuid keegi viga ei saanud. Foto: Kenno Soo / Sakala

Läinud reedel juhtus Viljandi ja Tartu vahelisel maanteel õnnetus, mis sai alguse valest pikivahest ja teele paterdanud partidest.

Reede pärastlõunal Uusna lähistel pidurdas autojuht ootamatult, et pardiperet rataste alla jäämisest säästa. Kui linnud pääsesid õnnelikult üle maantee, siis pidurdaja järel sõitvale veoautole lõppes juhtum külili kraavis. Nimelt ei hoidnud suure auto juht ees liikuva sõiduautoga õiget pikivahet ega suutnud piisavalt kiiresti aeglustada. Et ka vastassuunast tuli auto, keeras veokijuht paremale kraavi. Veoauto Volvo paiskus selle tagajärjel külili, kuid keegi viga ei saanud.

Väike või suur

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles