Lood sünnivad lugudest

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naised Köögis on sündinud ühistest hetkedest Viljandi aguliköökides ajal, mil kõik selle kollektiivi neli naist selles linnas elasid. Vasakult Katrin Laidre (laul, karmoška, kontravann, kitarr), Sofia Joons (laul, kitarr, viiul), Kristiina Ehin (laul, karmoška) ja Kairi Leivo (laul, parmupill).
Naised Köögis on sündinud ühistest hetkedest Viljandi aguliköökides ajal, mil kõik selle kollektiivi neli naist selles linnas elasid. Vasakult Katrin Laidre (laul, karmoška, kontravann, kitarr), Sofia Joons (laul, kitarr, viiul), Kristiina Ehin (laul, karmoška) ja Kairi Leivo (laul, parmupill). Foto: Kaari Saarma

Viljandist alguse saanud ansamblil Naised Köögis valmis plaat, mis kannab vahedat pealkirja «See tantsusaal on nugadega kaetud».

Värsket helikandjat plaanivad ansambli liikmed Kairi Leivo, Kristiina Ehin, Sofia Joons ja Katrin Laidre esitleda augustikuus kontserdiringreisil, enne seda võib neid aga kuulata Viljandi pärimusmuusika festivalil.

Kui varem kogunes Naised Köögis peamiselt köögilaua taga, siis oma erinevatest elupaikadest ja liikumisgraafikust tingituna olete nüüd kokkusaamisterritooriumi tunduvalt laiendanud. Võiks isegi öelda, et nüüd on maailm teie köök.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles