Viljandlannad oskavad õues peetavaid areoobikatunde hinnata

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kamilla Selina Lepik

Viljandi linna organiseeritud igapühapäevane rannaaeroobikatund pakub naistele ja miks mitte ka meestele võimalust kogenud juhendajate abiga oma sportlikku toonust tõsta ja seda tasuta.

Juunist augusti lõpuni on igal pühapäeval kell 12 Margit Oksa või Malle Meiesaare juhendamisel võimalik aeroobikatunnista osa saada kellel tahes. Linna poolt ettevõtmist korraldava Igor Tavaste ütlemist mööda on tuleval pühapäeval siiski erand ning varem broneeritud korvpalliväljakul tundi ei tule. «16. juuli on ainus erand, kõigil järgmistel pühapäevadel saab tund ikka teoks. Seda muidugi siis, kui vihma ei saja,» selgitas Tavaste. «Värskelt paigaldatud korvpalliväljaku laudpõrand muutub vihmaga ohtlikult libedaks,» lisas ta selgituse.

Margit Oksa
Margit Oksa Foto: Kamilla Selina Lepik

Sellel pühapäeval ligemale paarikümnele naisele harjutusi ette näidanud klubi Maerobic treener Margit Oksa tunnustas viljandlannade aktiivsust ja tõdes, et sellisele innukale seltskonnale on mõnus treeninguid anda

«Täna oli rahvast veidi vähe. On ju puhkuste aeg ja inimesed on ära,» arutles Oksa. Veidi

Foto: Kamilla Selina Lepik

mõelnud tõdes treener muiates, et ehk on oma osa ka varasel algusajal. «Osa naisi on kurtnud liiga varase algusaja üle,» lisas ta.

Igor Tavaste kutsus kõiki viljandlasi, nii mehi kui naisi, kahe nädala pärast järgmisesse aeroobikatundi. See algab 23. juulil kell 12 ranna korvpalliväljakul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles