Tere uus omanik tahab rohkem kohupiima teha (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandist Raua tänaval töötavast tehasest jõuavad poodidesse kõik Tere kirjaga kohukesed ja kohupiimad. Seal tehakse ka sulatatud juustu ja pakendatakse piima.
Viljandist Raua tänaval töötavast tehasest jõuavad poodidesse kõik Tere kirjaga kohukesed ja kohupiimad. Seal tehakse ka sulatatud juustu ja pakendatakse piima. Foto: Marko Saarm

Viljandi piimakombinaadi uued omanikud tahavad, et siit läheks iga päev kauplustesse senisest rohkem kohupiima ja kohukesi.  Neljapäeval astusid nad esimest korda üle oma uue vara ukseläve ja vaatasid, kuidas tootmistsehhis töö käib.

Nähtud pilt oli neile suures osas ette teada. «Viljandi on kõva kohupiimaüksus,» tunnistas Maag Grupi nõukogu esimees ja üks omanikke Roland Lepp. Tema peamine mure on see, et Viljandi tehasest tuleb liiga vähe toodangut, aga suurema kohupiimakoguse valmistamiseks on vaja rohkem toorpiima.

Kaks korda rohkem piima

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles