Vibuklubi sihib kindlalt eesmärki

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana-Võidu vibuklubi on oma pesa pununud endise Puiatu algkooli hoonesse. Aune Variku käe all harjutab vibukeskuses 75 noorsportlast.
Vana-Võidu vibuklubi on oma pesa pununud endise Puiatu algkooli hoonesse. Aune Variku käe all harjutab vibukeskuses 75 noorsportlast. Foto: Kamilla Selina Lepik

​Kaks suve on Vana-Võidu vibuklubi korraldanud laagrit endises Puiatu koolis, kuhu kavatseb rajada tänapäevase vibuspordikeskuse. Palju on selleks ära tehtud, aga vähemalt sama palju ootab veel ees.

Puiatu endise koolimaja ja selle spordiväljakud sai vibuklubi oma käsutusse kaks aastat tagasi. Tööd alustati suure plaaniga luua sinna rahvusvahelisteks võistlusteks ja noorte treeninimiseks sobivad tingimused. Klubi eestvedaja Aune Variku sõnul liigutakse eesmärgi poole rahulikul, aga kindlal sammul. 

Koolimajaesisele põllulapile tahetakse rajada rahvusvaheliste mõõtmete ja kvaliteediga laskeväljak. Esimese rahvusvahelise turniiri toimumisaega Aune Varik siiski ennustada ei julge. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles