Ähvardavalt viltu vajunud puu kukkus pärast raiumisotsuse langemist ise ümber

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile hommikuks oli Viljandi lauluväljaku kõrval mõisahoone taga tiigi ääres kasvanud remmelgas jalgtee poole kiiva vajunud. Pärastlõunaks oli puu juba maha kukkunud ning Viljandi Linnahoolduse töömees tegeles selle ära koristamisega.
Eile hommikuks oli Viljandi lauluväljaku kõrval mõisahoone taga tiigi ääres kasvanud remmelgas jalgtee poole kiiva vajunud. Pärastlõunaks oli puu juba maha kukkunud ning Viljandi Linnahoolduse töömees tegeles selle ära koristamisega. Foto: Karl-Eduard Salumäe

​Eile murdus suur puu, mille all ootas päev varem maailmameistrivõistluste starti pääsemist enam kui sada tipp­orienteerujat umbes 30 riigist.

Veel üleeile ei ilmutanud see Viljandi lauluväljaku kõrval mõisahoone taga tiigi ääres kasvanud remmelgas mingit märki, et võiks ilma kõrvalise abita maha langeda. Eile hommikul pidid aga Männimäelt lauluväljaku kaudu kesklinna jalutanud inimesed sellest möödudes kergelt kummarduma, sest jalgteele ulatuvad oksad olid nõnda madalale vajunud. Puud külje pealt vaadates ei jäänud kahtlustki, et see on tugevasti tee poole kiivas.

Ähvardavalt viltuse remmelga kohta Sakalalt teate saanud Viljandi linnavalitsuse spetsialistid vaatasid puu üle ning tõdesid, et sellega pole teha muud kui see maha võtta. Juba oli jõutud kokku leppida, et ohtlik ala puu ümber piiratakse, et keegi sealt läbi ei jalutaks. Saagimiseks pidi minema täna, aga eile pärastlõunaks oli remmelgas maha kukkunud. Seejärel hakkas Viljandi Linnahoolduse töömees seda ära koristama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles