Maakonna ettevõtjaid saab auhindamiseks esitada

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtluspäeva tähistamine Viljandis Sakala keskuses 2015. aastal
Ettevõtluspäeva tähistamine Viljandis Sakala keskuses 2015. aastal Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaa arenduskeskus kuulutas täna koos partneritega välja konkursi maakonna ettevõtjate tunnustamiseks.

Arenduskeskuse pressiteate sõnul on ühes Viljandi maavalitsuse ja Viljandimaa omavalitsuste liiduga välja antavad auhinnad mõeldud selleks, et maakonna ettevõtjate tegevust väärtustada. Ettevõtjate tunnustamise statuudiga saab tutvuda Viljandimaa arenduskeskuse kodulehel. Sealtsamast leiab ka juhised kandidaatide esitamiseks.

Auhindu jagatakse viies kategoorias.

Viljandi maaelu edendaja tiitel antakse ettevõtjale, kes tegutseb väljaspool Viljandit ning on aktiivselt osalenud kogukonna tegevuses ja panustanud oma piirkonna arengusse.

Viljandimaa eduka alustanud ettevõtja tiitel läheb kuni kolm aastat tegutsenud ettevõtjale, kes on oma tegevuse edukalt käivitanud.

Viljandimaa parima väikeettevõtte tunnustuse pälvib rahvusvaheliselt konkurentsivõimelise majandustegevuse ja ekspordivõimega ettevõte, millel on kuni 50 töötajat.

Viljandimaa parima suurettevõtte tiitel antakse rahvusvaheliselt konkurentsivõimelise majandustegevuse ja ekspordivõimega ettevõttele, millel on rohkem kui 50 töötajat.

Viljandimaa loomevaldkonna ettevõtja tunnustus läheb ettevõtjale või mittetulundusühingule, kes on loonud 2013. aastast kultuuripärandil põhineva toote või teenuse.

Ettevõtteid saab auhindamiseks esitada 15. augustini ja auhinnad antakse pidulikult kätte Viljandimaa ettevõtlusnädal 5. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles