Tantsupeo päevane etendus jääb ära

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
XII tantsupeo «Mina jään» avaetendus
XII tantsupeo «Mina jään» avaetendus Foto: Endel Grensmann

Tantsupeo korraldajad otsustasid ilmaprognoosile tuginedes tantsupeo teise ehk täna kell 13 algama pidanud etenduse ära jätta.

Nagu seisab laulupeo kodulehel, siis otsustas peo operatiivstaap, kuhu kuuluvad päästeameti, politsei, meditsiiniteenistuse, peo korraldustoimkonna ja teiste valdkondade esindajad hommikul ilmaprognoosist lähtudes täna kell 13 toimuma pidanud tantsupeo teise etenduse ära jätta.

Eilse vihmase ilma tõttu ja tänast ilmateadet silmas pidades otsustati lastele anda pikem paus riiete kuivatamiseks ja õhtuseks etenduseks valmistumiseks.

Ilmateade lubab tänaseks päevaks sadu ning paaritunnine paus kahe tänase tantsupeo etenduse vahel ei võimalda lastel riideid piisavalt kuivatada.

Õhtune tantsupeo etendus kell 19 toimub kindlasti. Pealtvaatajate piletid ostetakse tagasi või soovi korral pääseb sama piletiga homme laulupeole.

Korraldajad paluvad mõistvat suhtumist ja vabandavad kõigi ees. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles