Kiirtoidu peal kasvanud mees avab ööpäevaringse burgerikoha

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Visla tahab oma klientidele pakkuda parimaid burgereid.
Sten Visla tahab oma klientidele pakkuda parimaid burgereid. Foto: Kamilla Selina Lepik

Lähiajal avatakse Viljandis Lossi tänaval kiirsöögikoht, kus pakutakse burgereid, friikartulitega praade, kebaabe ja muid kärmeid roogi.

Nobesöögikoht on avatud seitse päeva nädalas ööpäev läbi ning maitsed sätib paika omanik Sten Visla ise. Ta tuletas meelde, et Viljandis peale tanklate seni ööpäevaringset söögikohta polnud.

Endast kõneldes ütles Tallinnas kasvanud Visla, et oli juba teismeeast enamiku ajast üksinda kodus, sest teda  kasvatanud ema käis välismaal tööl. Nii saigi temast kiirtoidukohtade püsikunde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles