Mees, mäed, meri ja meditsiin (1)

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Tampere
Priit Tampere Foto: Kristi Markov

Viljandi haigla juhina oma teist ametiaega alustanud Priit Tampere on nentinud, et eelseisva viie aasta sisse jääb raviasutuse kolimine kesklinna. Pehmelt öeldes elutöö mõõtu ettevõtmise kõrval on aga hulk projekte ja tegemisi, mis inseneriharidusega mehel silma särama panevad.

Sündinud ja kasvanud on Priit Tampere Viljandis. Lapsepõlves veetis ta palju aega ka Saaremaal, kust on pärit tema esivanemad. Seepärast on meri üks tema suuri armastusi. Selleni me aga veel jõuame.

Lapsepõlvepaikadest rääkides toob Tampere Lääne-Saaremaal asuva Kihelkonna kõrval esile kolm Viljandi tänavat: Turu, Järve ja Kauge. Kui poisikesena sai teiste kluttidega sauna ümbruses tuuseldatud, siis Järve tänava puhul on märgusõnaks «staadion». Igasugustes trennides ja ringides käis Tampere kohe hoolega, alates jalgpallist, suusatamisest ja kergejõustikust kuni rahvatantsuni välja.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles