Viljandi tipporienteeruja osaleb oma teistel maailmameistrivõistlustel pealtvaatajana

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endisele tipporienteerujale Alar Viitmaale on lossimäed nii tuttav paik, et tema siin liikumiseks kaarti uurima ei peaks. Seepärast on ta homme võistlusalal vaid kui pealtvaataja ega tüki ka rahvasportlastele mõeldud jooksu starti.
Endisele tipporienteerujale Alar Viitmaale on lossimäed nii tuttav paik, et tema siin liikumiseks kaarti uurima ei peaks. Seepärast on ta homme võistlusalal vaid kui pealtvaataja ega tüki ka rahvasportlastele mõeldud jooksu starti. Foto: Kamilla Selina Lepik

Kui Viljandi mees Alar Viitmaa viimati klassikalistel orienteerumise maailmameistrivõistlustel käis, oli aasta 1995 ja ta startis Saksamaal kõrvuti maailma vägevamatega. Tänavustel maailmameistrivõistlustel kavatseb ta osaleda pealtvaatajana.

Pärast homset tiitlijahti Viljandi lossimägedes ja vanalinna tänavatel ta koos harrastajatega rajale ei lähe, ehkki tema vorm lubaks tõenäoliselt jahtida rahvavõistluse võitu.

«See poleks aus,» leidis Viitmaa ise. «Ma tunnen lossimägesid väga hästi ja mul oleks liiga suur eelis.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles