Filmiarvustus. Supervaras Dru on endiselt stiilne

Marek Tiits
, filmihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsilased on tagasi kinolinal.
Käsilased on tagasi kinolinal. Foto: Forum Cinemas

Aastaid maailma hullutanud animatsioon «Mina, supervaras» on jõudnud kolmanda osani, mis praegu Eesti kinodes saale piripardani täis toob. 

Käisin minagi oma isikliku supervargaspetsialisti, kümneaastase tütrega seda nalja Centrumi kinos kaemas. Plikale, muide, ei sümpatiseeri mitte kollased minionid, vaid tema lemmik on hoopis Gru. Ise ta seda suurt põhjendama ei vaevu, nendib ainult, et Gru on stiilne. Nii oli ta hirmus õnnelik, kui hiljuti hommikuhelveste pakist Gru kujukese leidis. 

Filmi peategelane, endine pahalane, kuid nüüd superpahalasi püüdva agentuuri eriagendi kohalt vallandatud Gru saab teada, et tal on kaksikvend Dru, kes vastupidi temale ei ole kiilakas, vaid imposantse blondi pahmakaga. Dru on päratult rikas, sest vennakeste isa, endine iidolpahalane, on kogu oma maise vara talle jätnud. Nüüd tahab kohmakas Dru koostöös Gruga hakata päris tõeliseks pahalaseks, kuigi tal pole sellest elust vähimatki aimu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles