Veenvad vastused tõid miljon eurot

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängupesa lasteaias käib praegu remont. 180 000 euro eest uuendatakse ühe majatiiva nelja rühma ruume ning parandatakse katusesse tekkinud auke.
Mängupesa lasteaias käib praegu remont. 180 000 euro eest uuendatakse ühe majatiiva nelja rühma ruume ning parandatakse katusesse tekkinud auke. Foto: Marko Saarm

​Ehkki tüli ja tööd oli linnaametnikel palju, lõppes kahele Viljandi lasteaiale rahaküsimine sajaprotsendilise õnnestumisega. Täpselt nii palju, kui oli küsitud, toetust ka saadi.

Viljandi abilinnapea Kalvi Märtin tunnistas, et probleeme oli keskkonnainvesteeringute keskuselt (KIK) kokku ligi miljoni euro saamisega tõesti palju, aga paremini ei oleks see ettevõtmine lõppeda saanudki. Rahataotlemise suurim mure oli seotud lasteaedadele tehtud energiaauditiga, mis esmalt KIK-ile ei sobinud ning mille pärast sealt linnavalitsusele täpsustavaid küsimusi esitati.

Juuni keskel rääkis linnavalitsuse arenguspetsialist Jako Arula, et Männimäe lasteaia kohta oli linn saanud paari kuu jooksul kuus kirja ning Mängupesa puhul oli registrisse kantud neli samasugust kirja. Viimased küsimused tulid KIK-ilt 13. juuni lõuna ajal ja neile vastamiseks anti aega 29 tundi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles