Komöödiateater toob euroetenduse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Komöödiateater näitab eurotoetusest elamise lugu. Laval on näitlejad  Anne Paluver, Raivo Mets, Hannes Võrno ja Peeter Kaljumäe.
Komöödiateater näitab eurotoetusest elamise lugu. Laval on näitlejad Anne Paluver, Raivo Mets, Hannes Võrno ja Peeter Kaljumäe. Foto: Komöödiateatri fotokogu

Komöödiateater mängib lavastust «Elagu eurotoetused!» 4. juulil Viljandi Kaevumäel ja 16. juulil Mõisaküla laululaval.

Absurdikomöödia  tegevus toimub imepisikeses, peaaegu väljasurnud kolkakülas. Siiski elatakse priskelt ja pillavalt igasuguste eurotoetuste najal, mida osavalt välja petetakse: kuritegelike jõukude vastu võitlemiseks, banaaniistanduse rajamiseks, olematult kiirteelt mahasõitude ehitamiseks, iibe suurendamiseks, olümpiastaadioni püstitamiseks ja muuks. Petuskeem töötab ideaalselt, kuni üks Brüsseli ametnik tuleb kontrollima, kuhu see raha kõik läheb.

Komöödiateatri suvetuuril mängivad Anne Paluver, Raivo Mets, Hannes Võrno ja Peeter Kaljumäe. Kujunduse on teinud Riina Vanhanen, prantsuse keelest tõlkinud Hannes Villemson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles