Eestisse tuleb eesistumise alguse puhul üle 70 ajakirjaniku

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennuk toob täna Tallinna ajakirjanikke kogu Euroopast.
Lennuk toob täna Tallinna ajakirjanikke kogu Euroopast. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna saabub täna üle 70 ajakirjaniku, teiste seas maailma juhtivate väljaannete reporterid, et kajastada Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise algust.

«Brüsselist tuleb 58 ajakirjanikku. Neile lisandub 13 Lätist ja Leedust ning kaks Belgia kultuuriajakirjanikku, kes ka osa programmist kaasa teevad,» ütles eesistumise välismeedia nõunik Maris Hellrand eile BNS-ile.

Tema sõnul osalevad neljapäevast reedeni kestvas pressivisiidis BBC, Politico, Financial Timesi, Sunday Timesi, Guardiani, El Paísi, Süddeutsche Zeitungi, Frankfurter Allgemeine Zeitungi, Spiegeli, Le Monde’i, Le Figaro, EuroNewsi, Reutersi, Bloombergi, Wall Street Journali, Economisti ja New York Timesi ajakirjanikud. «Lisaks geograafiliselt mitmekesine valik eri liikmesriikidest, ka väiksematest ja kaugematest, kust meile muidu naljalt kedagi ei satu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles