Kätlin Tõllassoni tubli tulemus ei suutnud Eestile esiliigakohta päästa

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin Tõllasson oli üks kahest Eesti sportlasest, kes Vaasas esiliiga võistkondlikel meistrivõistlustel pjedestaalile tõusid. See aga ei päästnud meie koondist teise liigasse langemisest.
Kätlin Tõllasson oli üks kahest Eesti sportlasest, kes Vaasas esiliiga võistkondlikel meistrivõistlustel pjedestaalile tõusid. See aga ei päästnud meie koondist teise liigasse langemisest. Foto: Tairo Lutter / Postimees

​Eesti kergejõustikukoondis, kuhu kuulus ka mitu Viljandimaa sportlast, läks möödunud nädalavahetusel Soomes Vaasas 12 võistkonna osavõtul asetleidnud Euroopa esiliiga seitsmendatele võistkondlikele meistrivõistlustele sooviga säilitada koht esiliigas, paraku see ei õnnestunud.

Et Euroopa tugevuselt teise liigasse püsima jääda, vajanuks koondis üheksandat kohta, ent kirstunaelaks osutunud jooksualade tõttu jäi see püüdmata. Kavas olnud 24 jooksust leidsid Eesti esindajad koguni 13-s end kolme viimase seast.

Võistluspäevade ühe rõõmustavama tulemuse pakkus Viljandi kettaheitja Kätlin Tõllasson: tema saavutas tulemusega 52.37 kolmanda koha. Seda, et ta andis endast kõik, näitab seegi, et teise koha andnuks tulemus 54.97, mis on veidi rohkem kui tema senine isiklik rekord.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles