Jaanilaupäeva eelsel ööl tabati Viljandimaal hulk roolijoomareid

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Potentsiaalse maanteemõrvari sõit lõppes tänu oskuslikele abipolitseinikele ohvriteta. Jaanilaupäevaeelne saak Lõuna-Viljandimaal aga kohalikku politseijuhti ei rõõmustanud: liiga palju roolikeerajaid oli tol ööl vastutustunde minetanud.
Potentsiaalse maanteemõrvari sõit lõppes tänu oskuslikele abipolitseinikele ohvriteta. Jaanilaupäevaeelne saak Lõuna-Viljandimaal aga kohalikku politseijuhti ei rõõmustanud: liiga palju roolikeerajaid oli tol ööl vastutustunde minetanud. Foto: Marek Tiits / Sakala

​Seitse Viljandi patrulli 15 politseiametnikuga korraldasid ööl vastu jaanilaupäeva suure reidi, patrullides Karksi-Nuia, Abja-Palu­oja, Halliste ja Mõisaküla teedel ja vaadates üle selle kandi pidustused. Kuuetunnise reidi tulemused kohalikku politseijuhti ei rõõmustanud. 

Nagu karta võis, käitus suur hulk peomeeleolus inimesi mõtlematult ja istus rooli taha napsisena. Nii tabati reidi käigus neli alkoholi tarvitanuna autosõidu ette võtnud inimest ja üks juhtimisõiguseta roolikeeraja ning koju viidi üks alkoholi tarvitanud alaealine. Pisemaid märkusi tehti mitmele autojuhile.

Esimene suurem rikkumine tuvastati Kamara küla jaanitule platsi lähistel. Seal rooli tagant tabatud noor topsisõber viidi otse arestikambrisse, kus ta pidi veetma kogu jaanipühade aja, sest tema joove ületas määra, mis lubas algatada kriminaalmenetlust. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles