Füüsika tundjad pälvisid kiitust

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanimas vanuserühmas võitis esikoha Tanel Kiis.
Vanimas vanuserühmas võitis esikoha Tanel Kiis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile autasustati Viljandi raekojas paremaid füüsikatundjaid, kes osalesid märtsis Carl Robert Jakobsoni nimelisel võistlusel.

Kõnealusele füüsikavõistlusele panid kunagi aluse õpetajad Jaak Tamm ja Veljo Aava koos Jakobsoni gümnaasiumi matemaatika-füüsika süvaklassi vilistlasnõukoguga. Tänavu leidis võistlus aset 18. korda ning seda korraldas Jakobsoni gümnaasiumi matemaatika-füüsika ainekomisjon eesotsas Eero Järvekülje ja Maila Visnapiga.

Rahaga toetasid ettevõtmist Viljandimaa omavalitsuste liit ning Jakobsoni gümnaasiumi matemaatika-füüsika süvaklasside vilistlased.

Kaheksanda klassi arvestuses osutus tänavu parimaks Getter Põru (õpetaja Lilian Tambek), teiseks tuli Olari-Jaanus Lips (Maila Visnap) ja kolmanda koha sai Marten Visnap (Lilian Tambek). Nad kõik õpivad Jakobsoni gümnaasiumis.

Üheksanda ja kümnenda klassi õpilastest võitis Jakobsoni gümnaasiumi kümnenda klassi neiu Sille Habakukk (Vahur Pohla­salu). Teise koha pälvis Henry Thomson Viljandi maagümnaasiumi kümnendast klassist (Meelis Reinart) ja kolmandaks tuli Mats Mikkor Jakobsoni gümnaasiumi kümnendast klassist (Vahur Pohlasalu).

Eripreemia läks parimale üheksanda klassi õpilasele Kuldar Koemetsale Paalalinna gümnaasiumist (Janno Mäeotsa).

Üheteistkümnenda ja kaheteistkümnenda klassi arvestuses läksid kõik auhinnalised kohad Jakobsoni gümnaasiumi noormeestele.

Esikoha pälvis üheteistkümnenda klassi õpilane Tanel Kiis (Vahur Pohla­salu) ja teiseks tuli lõpuklassis õppiv Siim-Erik Paju (Lilian Tambek). Kolmandat ja neljandat kohta jäid jagama abituriendid Lembitu Lükk ja Taavo Allik (mõlema õpetaja on Lilian Tambek).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles