Milline paistab Eestimaa koduakendest? Vaata fotokonkursi parimaid töid

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aknavaade Tartust kogus 393 häält.
Aknavaade Tartust kogus 393 häält. Foto: Fotokonkurss "Vaade koduaknast"

Jaanipühadega lõppes If Kindlustuse korraldatud heategevuslik fotovõistlus «Eestimaa minu koduaknast». Oma töö esitas rohkem kui 400 inimest peaaegu igast maakonnast.

«Konkursiga soovisime tähelepanu juhtida vanemliku hoolitsuseta jäänud lastele, kelle toetuseks annetasime ühe euro iga saadetud foto eest. Koos Ifi lisapanusega annetasime 1000 eurot mittetulundusühingule Igale Lapsele Pere, kes on võtnud vanemliku hooleta jäänud laste tuleviku oma südameasjaks. Oleme tänulikud kõikidele konkursil osalejatele, kes oma fotodega lapsi toetasid,» ütles If Kindlustuse turundusjuht Tambet Asi.

Konkursi teine eesmärk on Eesti Vabariigi 100. aastapäeva eel koguda kokku ilustamata vaated meie inimeste kodudest, et näha Eestit sellisena, nagu ta meile iga päev koduaknast tegelikult paistab.

Konkursi finaali pääses žürii valikul 10 fotot, mis osalesid Ifi Facebooki lehel avalikul hääletamisel. Kokku anti finaali pääsenud fotodele enam kui 2000 häält, võitja kogus 393 häält.

Lisatud viis enim hääli kogunud tööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles