Haigla nõukogu kinnitas senise juhi veel viieks aastaks ametisse (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Tampere.
Priit Tampere. Foto: Elmo Riig

Viljandi haigla nõukogu otsustas 22. juuni koosolekul kinnitada haigla juhatuse esimehe Priit Tampere ametisse ka järgmiseks viieks aastaks. Tampere alustas selles ametis tööd 2012. aastal.

Haigla pressiteate kohaselt tunnustas nõukogu Priit Tampere tehtud tööd haigla arendamises, järgmise viie aasta pikkuse tööperioodi arenguvisiooni loomises ning selle elluviimiseks vajaliku suure eeltöö ärategemises. Nõukogu esimees, sotsiaalministeeriumi tervisesüsteemi arendamise osakonna juhataja Agris Koppel avaldas lootust, et haigla personal on nõukogu otsusega rahul.

"Ka Viljandist kaugemale on näha, et haigla organisatsioonikultuuris on toimunud positiivsed muutused. Samuti on haigla juht olnud riigile hea, kompetentne ja avatud partner oluliste valdkondade, aktiivravi, võõrutusravi, psühhiaatria ja erihoolduse arendamises," lisas ta.

Koppeli sõnul ei ole järgmised viis aastat Viljandi haiglale kerged, kuid tõotavad tulla huvitavad, sest ees seisavad suured muudatused Viljandimaa tervishoiu- ja sotsiaalhoolekandesüsteemi arendamises ning neil on suur mõju viljandimaalastele ja aja jooksul loodetavasti ka kogu Eestile.

Viljandi haigla nõukogu andis Priit Tamperele ühtlasi volitused moodustada endale kompetentne ja võimekas meeskond ehk uus juhatus. Välja on kuulutatud konkurss kahe juhatuse liikme leidmiseks. Neist üks asub koordineerima somaatilise ravi ning teine psühhiaatrilise ravi ja sellega seonduvate kompleksteenuste valdkonda.

Uued juhatuse liikmed selguvad Agris Koppeli sõnul lähema kahe kuu jooksul. Priit Tampere uus ametiaeg algab 1. augustil.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles