Fototabamus. Holstres peeti kinni kriminaalses joobes ja juhtimisõiguseta autojuht

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

25. juunil kella 14.20 paiku sai häirekeskus teate joobekahtlusega autojuhist, kes liikus Mustla tee poole. Piirkonnas olev patrull suundus autole vastu ning tabas ta Holstre külas Mõnnaste teel. 

"Audi roolis olnud 25-aastase mehe dokumente kontrollides selgus, et tal pole juhtimisõigust," rääkis politsei- ja piirivalveameti kommunikatsioonibüroo pressiesindaja Kerly Virk. "Ühtlasi mõõtis politseinik mehel joobe, mis vastab niinimetatud kriminaalsele joobele. Mees kõrvaldati roolist ning viidi kainenemiseks ja menetlustoiminguteks arestimajja. Tema auto anti üle kainele sõbrale."

Sündmuskohal viibinud reporteri sõnul vaidles silmanähtavalt raskes joobes roolijoodik politseinikega ja nõudis, et tal lähedal asuvasse koju lastaks minna. Kinnipidamist kogunes uudistama ka suur rahvahulk, kelle hulgas oli mitu kinnipeetu napsist sõpra. Neile tundus politsei tegevus ülekohtune ja nad ei jätnud seda häälekalt väljendamata. See omakorda ajas harja punaseks poodi jäätist ostma tulnud mehel, kel tekkis roolijoodiku sõpradega väike nägelus, mille politseinikud kiirelt sekkudes ruttu maha surusid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles