Talvel parandatud tänaval algas taas remont

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koidu tänaval freesiti sel nädalal mitmes kohas asfalt üles, et talvel tehtud praaktöö korrastada.
Koidu tänaval freesiti sel nädalal mitmes kohas asfalt üles, et talvel tehtud praaktöö korrastada. Foto: Kamilla Selina Lepik

​Eelmisel sügisel suurte raskustega kulgenud Viljandi kesklinna Koidu ja Lossi tänava remontimine tõi ehitajatele suure kahjumi, ühe ettevõtte kadumise ja nüüd tuleb neil veel maksta parandustöö eest.

Sel nädalal freesiti Koidu tänaval mitu lõiku üles, sest need oli talve hakul kehvalt tehtud ja hakkasid lagunema. «Selle töö eest maksab ehitaja ise,» kinnitas Viljandi abilinnapea Kalvi Märtin ja lisas, et halva töö eest on ehitajale seni 20 000 eurot tasumata.

Osaühingud Marble ja Elars võitsid aasta tagasi hanke, millega linn otsis kahe tänava remontijat. Mullu suvel sõlmitud lepingusse pandi kirja, et töö valmib 1. novembriks. Ehitaja alustas aga alles 20. oktoobril ning tema suureks õnnetuseks tuli just siis maha ka talve esimene lumi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles