Suure-Jaani kontsertidel on olnud üle 3000 kuulaja

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ooperilavastaja ja Saaremaa ooperipäevade kunstilise juhi Arne Mikuga tuli kohtuma poolsada huvilist.
Ooperilavastaja ja Saaremaa ooperipäevade kunstilise juhi Arne Mikuga tuli kohtuma poolsada huvilist. Foto: Kamilla Selina Lepik

Suure-Jaani muusikafestival on lõpusirgel, kuid tõelised maiuspalad ootavad veel ees. Ilmataadi toel õnnestusid vabas õhus peetud vaimulik laulupäev ja Kukerpillide kontsert ning korraldajad loodavad, et head ilma jätkub ka päikesetõusukontserdile.

Laupäeval kolmandat aastat korraldatud vaimulik laulupäev tõi Suure-Jaani laululava juurde paar tuhat inimest. «Lauljaid ja pillimehi oli registreeritud umbes 1200. Ma usun, et ka pealtvaatajaid oli sama palju,» sõnas festivali peakorraldaja Anneli Kundla.

Rongkäik algas Suure-Jaani kiriku juurest ning koos suunduti festivali patroonide, Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku peapiiskopi Urmas Viilma ja Saksamaa Liitvabariigi suursaadiku Christoph Eichhorni juhtimisel lava poole. Samal ajal, kui 70 koori häälel kõlada lasid, peeti aiakohvikute päeva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles