Aastakümneid teed katnud kruus pressib vägisi uue katte alt välja

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aktsiaselts Tref pani Väluste ja Mustla vahelisele teele mustsegust katte, mille pindas kahekordselt graniitkillustikuga.
Aktsiaselts Tref pani Väluste ja Mustla vahelisele teele mustsegust katte, mille pindas kahekordselt graniitkillustikuga. Foto: Kamilla Selina Lepik

Mullu augustis ja septembris Väluste ja Mustla vahelisele teelõigule pandud kergkate oli juba kevadeks lagunenud, kuid töö tellinud maanteeamet selles ehitaja, aktsiaseltsi Tref süüd ei näe.

Tarvastu valla Linnamäe talu noorperemehe Kalle Nukka sõnul on teekattesse augud tekkinud seepärast, et seal on liikunud rasked põllu- ja teetöömasinad. «Kuuma ilmaga jääb paratamatult sulapigi teehöövli külge,» nentis Nukka.

Tema hinnangul on teetöid tehtud ebaühtlaselt. «Mustla pool olev teekate on tugevam kui Väluste pool,» märkis Nukka. «Mustla pool on probleeme vähem.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles