Pillimäng on vallutanud huvikooli

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seitse poissi andsid trummidele valu Kalev Saarva juhendamisel. Samal ajal tegid tüdrukud kõrvalruumis tutvust kitarriga.
Seitse poissi andsid trummidele valu Kalev Saarva juhendamisel. Samal ajal tegid tüdrukud kõrvalruumis tutvust kitarriga. Foto: Sander Punamäe

Esmaspäeval algas Viljandi huvikoolis rütmimuusika laager, milles 11-aastased ja nooremad poisid ja tüdrukud teevad juhendajate käe all tutvust mitmesuguste pillidega.

Huvikooli hõivanud lapsed astuvad muusikaõppes esimesi samme. Kolme päeva jooksul katsetavad rütmimuusika huvilised erinevaid pille ning kohtuvad tegevmuusikutega. Täna pärastlõunal kostis seitsme poisi võimas trummipõrin ka tänavale, nii et kahe tüdruku kitarrimäng selle alla mattus.

7–11-aastased Kaarel, Herman, Anton, Romet ja Marti olid lemmikpillist rääkides ühte meelt: neile kõigile meeldib kõige rohkem trumm. Tüdrukute meelisinstrument on aga hoopis basskitarr.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles