Maavanem koondab kaks haridusametnikku

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui riigihalduse minister maavanema koondamistaotluse kinnitab, peavad peainspektorid Aires Põder ja Imbi Suurpere 1. septembriks maavalitsusest lahkuma.
Kui riigihalduse minister maavanema koondamistaotluse kinnitab, peavad peainspektorid Aires Põder ja Imbi Suurpere 1. septembriks maavalitsusest lahkuma. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi maavanem saatis esmaspäeval rahandusministeeriumisse taotluse koondada kaks haridusosakonna peainspektorit, sest riik tahab kõik nende ülesanded juba septembriks anda omavalitsuste liidule.

Kui riigihalduse minister maavanema korralduse kinnitab, saavad peainspektorid Aires Põder ja Imbi Suurpere varsti koondamistate ning peavad 1. septembriks maavalitsusest lahkuma.

Inspektorite senised tööülesanded jagatakse haridusministeeriumi ja omavalitsuste liidu vahel. Ministeeriumi kinnitusel läheb neile üle järelevalve funktsioon ja selleks tarbeks on hakatud ka uusi töötajaid värbama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles