Märt Avandi avastart: vesi tikkus kurku ja tõus võttis taaruma, aga õnnelikult finišis

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanuaris triatloniks treenimisega alustanud näitleja Märt Avandi tegi Viljandis oma esimese stardi. Rasked olid kõik kolm ala, aga tulemus pakkus mehele rahuldust.
Jaanuaris triatloniks treenimisega alustanud näitleja Märt Avandi tegi Viljandis oma esimese stardi. Rasked olid kõik kolm ala, aga tulemus pakkus mehele rahuldust. Foto: Marko Suurmägi

​Näitleja Märt Avandil tikkus Viljandi järve suure lainetuse tõttu triatloni avaalal ujumises vesi kurku ning jooksudistantsile mõõdetud Pika tänava tõusu teist läbimist nimetas ta tuterdamiseks, aga kokkuvõttes jäi ta elu esimese triatloniga väga rahule.

«OK,» vastas ta finišis küsimusele, kuidas ta oma esimese ujumisest, rattasõidust ja jooksmisest koosnenud võistlusega rahule jäi. «Mis OK? Tegelikult ikka väga hea,» parandas ta ennast kohe seejärel. Esimene tulemus oli tõesti hea, sest näiteks mitmekordsele ministrile ja riigikogu liikmele Jürgen Ligile, kes kuulub veteranide seas Eesti paremikku, kaotas Avandi pisut üle kahe minuti.

Vali tuul ja Pika tänava mägi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles