Lossmanni jooksu võitja pani taktikaga täppi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistlusrajal endast kõik andnud Argo Jõesoo ütles, et kuigi edu võti oli taktikaliselt tark tegutsemine, ei vaadanud ta finišisirgel igaks juhuks selja taha. 27. Jüri Lossmanni mälestusjooksu võidumedal riputatigi kaela temale.
Võistlusrajal endast kõik andnud Argo Jõesoo ütles, et kuigi edu võti oli taktikaliselt tark tegutsemine, ei vaadanud ta finišisirgel igaks juhuks selja taha. 27. Jüri Lossmanni mälestusjooksu võidumedal riputatigi kaela temale. Foto: Marko Suurmägi

«Ma ei julgenud tagasi vaadatagi,» tunnistas Argo Jõesoo laupäeva õhtul mõni minut pärast seda, kui oli esimesena ületanud Viljandis asetleidnud Jüri Lossmanni mälestusjooksu finišijoone.

Lõpuks edestas ta lähimat konkurenti Ilja Nikolajevit siiski peaaegu poole minutiga.

6,5-kilomeetrise jooksu võitja sai tegelikult selgeks juba teise kilomeetri alguses. Laskudes Valuoja orgu, võttis Jõesoo oma sõnul riski ja püüdis Nikolajevi kõrvale jõuda. Kui ta aga kuulis tolle rasket hingamist, otsustas ta veelgi kiirust lisada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles