Gümnasistid toovad maakonda 17 medalit

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maavanem Erich Palm ja omavalitsuste liidu juht Alar Karu õnnitlesid parimaid koolilõpetajaid.
Maavanem Erich Palm ja omavalitsuste liidu juht Alar Karu õnnitlesid parimaid koolilõpetajaid. Foto: Viljandi maavalitsus

Neli kulda ja 13 hõbedat – selline on maakonna gümnaasiumide tänavune medalisaak ning suurima panuse sellesse annab Viljandi gümnaasium, kus on kolm kullaga ja üheksa hõbedaga lõpetajat.

Reedeks olid 21 parimat gümnaasiumide ja kutsekoolide lõpetajat kutsutud Grand Hotel Viljandi saali, kus neid võtsid vastu maavanem Erich Palm ja omavalitsuste liidu esimees Alar Karu. 

Viljandi gümnaasiumis on, nagu öeldud, 12 medaliga lõpetajat. Tarvastu gümnaasiumi lõpetab üks noor kuldmedaliga ja kaks saavad hõbemedali. Nii Abja kui Suure-Jaani gümnaasiumi lõpetajate seas on üks hõbemedali saaja.

Lisaks tunnustati tublisid õpilasi Viljandi kutseõppekeskusest, Olustvere teenindus- ja maamajanduskoolist, Viljandi täiskasvanute gümnaasiumist ning August Kitzbergi nimelisest gümnaasiumist.

Esimene gümnaasiumi lõpuaktus on täna Karksi-Nuias Kitzbergi gümnaasiumis. Ülejäänud lõpetavad tuleval nädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles