Valitsev meister lõi Tulevikule kaks väravat

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevikul tuli taas meistrisarjas vastu võtta kaotus.
Tulevikul tuli taas meistrisarjas vastu võtta kaotus. Foto: Marko Saarm / Sakala

Avapoolajal endale lubatud kaks väravat ja viimasel minutil realiseerimata jäänud penalti tähendasid, et Viljandi Tulevik pidi Eesti jalgpalli meistriliigas võtma koduväljakul vastu 0:2 kaotuse valitsevalt meistrilt Tallinna FCI-lt.

Mängu avavärava lõi nurgalöögi järel tekkinud saginast Albert Prosa 17. minutil ning täpselt 17 minutit hiljem jõudis Prosa teist korda sihile. Seekord eksis väljatulekul Tuleviku noor väravavaht Marten Ritson, kes asendas tervisemure tõttu seekord pingil istunud põhiväravavaht Karl-Romet Nõmme.

Viljandlaste parim võimalus oli avapoolaja viimasel minutil kui penaltit asus lööma Martin Allik. Mööda maad veerenud löök jäi nõrgaks ning vastaste väravavaht tõrjus selle nurgalöögiks.

Teisel poolajal valitses suurema osa mänguajast Tulevik, kuid FCI suutis viljandlased oma väravast ohutus kauguses hoida ning tulemusega 2:0 valitsev Eesti meister kohtumise ka võitis.

Tulevik jätkab meistriliigas seitsme punktiga viimasel kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles