Kolmanda liiga vutimängul läks vaja kaht kiirabibrigaadi

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fototabamus valusad pöörded võtnud jalgpallimängust. Vasakul talutatakse autosse rängalt viga saanud Kaido Kaljulat, paremal annavad arstid abi allergiahoo küüsi jäänud Sten Koobasele.
Fototabamus valusad pöörded võtnud jalgpallimängust. Vasakul talutatakse autosse rängalt viga saanud Kaido Kaljulat, paremal annavad arstid abi allergiahoo küüsi jäänud Sten Koobasele. Foto: Auli Õnne-Vainaru

Neljapäeva õhtul Viljandi kunstmurustaadionil peetud Eesti meistrivõistluste kolmanda liiga kohtumine võttis poolajapausi eel harva nähtavad pöörded. Esmalt sai rängalt vigastada Viljandi Tuleviku mängija Kaido Kaljula ja mõni hetk hiljem vajas saatuse vingerpussina kiiret meditsiinilist abi tema meeskonnakaaslane Sten Koobas, keda oli tabanud äkiline allergiline reaktsioon. 

Tulevik oli Kaur Tomsoni 29. minuti väravast Tääksi spordiklubi vastu 1:0 juhtimas, kui Kaido Kaljula vahetult enne poolajapausi Tuleviku rünnakut juhtides trahvikastist ülepuusalööki üritas. Selle juures kukkus ta aga nii õnnetult vasakule käele, et see läks küünarliigesest välja. 

Raske vigastus peatas mängu ligi pooleks tunniks. Kohale kihutanud kiirabibrigaad osutas Kaljulale esmaabi, mille järel viidi too haiglasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles