Lätti viiv buss on kuu aja kaugusel

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hansa Bussiliinid paneb käima bussi, mis viib viljandimaalased laupäeva hommikul lõunanaabrite juurde kaubaretkele või vaba aega veetma ning toob õhtul koju tagasi.
Hansa Bussiliinid paneb käima bussi, mis viib viljandimaalased laupäeva hommikul lõunanaabrite juurde kaubaretkele või vaba aega veetma ning toob õhtul koju tagasi. Foto: Elmo Riig

Viljandi ja Läti linna Valmiera vahet käiv buss on lasknud ennast arvatust kauem oodata, kuid ei jää bussifirma kinnitusel tulemata. Praeguste väljavaadete kohaselt võiks sel rahvusvahelisel liinil buss sõitma hakata lähema kuu jooksul.

Sakala kirjutas 15. märtsi lehes, et aktsiaselts Hansa Bussiliinid soovib käima panna bussi, mis viiks viljandimaalased laupäeva hommikul lõunanaabrite juurde kaubaretkele või vaba aega veetma ning tooks õhtul koju tagasi. Hansa Bussiliinide Viljandi regiooni juhataja Madis Lepp ütles toona, et ettevõte on säärase riigipiiri ületava liini avamist ka varem kaalunud, sest Lätis käimine on populaarsust kogunud. Viimase tõuke andis firmale aga viljandlase Aivar Kaljusaare samateemaline arvamusartikkel Sakalas.

Vana kokkulepe

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles