Rivo Saaremäe pistab välismaal reketi ukse vahele

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rivo Saaremäe ootab põnevusega oma esimest hooaega Saksamaal. Liigataseme näilisest nõrkusest ta end heidutada ei lase, sest eesmärk on hea mänguga suurtele klubidele silma jääda.
Rivo Saaremäe ootab põnevusega oma esimest hooaega Saksamaal. Liigataseme näilisest nõrkusest ta end heidutada ei lase, sest eesmärk on hea mänguga suurtele klubidele silma jääda. Foto: Elmo Riig

​Viljandi lauatenniseklubi Sakala esinumber Rivo Saaremäe, kes alles hiljuti võidutses Eesti meistrivõistlustel puureketiga lauatennises, alustab septembrist hooaega Saksamaal oma uue koduklubi TTC Groß-Rohrheim ridades. 

Eile ajakirjaniku telefonikõnele vastates vabandas ta, et kõlab nohuselt, sest on väikese külmetushaiguse külge saanud. Saksa klubisse üleminek teeb talle aga rõõmu ja see paneb ebamugavusi unustama. 

«Saksamaal on eestlasi mängimas neli,» kõneles Saaremäe. «Mu hea sõber Toomas Libene rääkis, et tunneb seal üht meest, kes tegutseb nii-öelda mänedžerina ja aitab väljaspool Saksamaad elavatel mängijatel seal klubisid leida. Võtsin temaga ühendust ja tema kaudu saingi kontakti Groß-Rohrheimiga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles