Keskkonnaamet lubab spaa Viljandi järve äärde

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VILJANDI, EESTI, 01APR17
Lossivaremed. Luiged. Viljandi j
VILJANDI, EESTI, 01APR17 Lossivaremed. Luiged. Viljandi j Foto: Elmo Riig / Sakala

Keskkonnaamet nõustus Viljandi järve äärse spaahotelli detailplaneeringu kehtestamisega. Töö spaa nimel käib raekojas neljandat aastat, kuid bürokraatlike protsesside tagant ehituse algust veel ei paista.

Keskkonnaameti luba tuli pikalt oodata, sest osa detailplaneeringust ehk Mädalepiku kraav ja sellele kavandatav purre jäävad Viljandi maastikukaitsealale. Enne loa andmist käisid keskkonnaametnikud kohapeal ja veendusid, et see on eraldi kuivendussüsteemi lõik, mitte järve osa. 

Keskkonnaameti positiivse otsuse järel annab linnavalitsus teatepulga edasi volikogule, kus abilinnapea Kalvi Märtini sõnul ei tohiks tõrkeid tekkida. «Protsess on nii kaugel, et kui volikogu otsustab, siis peaks ta detailplaneeringu vastu võtma ja seda siis avalikult tutvustama. Ma ei näe ühtegi põhjust, miks nad ei peaks seda tegema,» ütles Märtin. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles