Tere loodab saneerimiskava otsuse saada juulis

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tere Viljandi tehases jätkub tootmine endises mahus ning segadused ettevõtte võlgade ja omanike ümber pole tööd eriti häirinud.
Tere Viljandi tehases jätkub tootmine endises mahus ning segadused ettevõtte võlgade ja omanike ümber pole tööd eriti häirinud. Foto: Marko Saarm

Ühe suure piimakombinaadiga Viljandis asuv aktsiaselts Tere ootab hiljemalt juulis konkurentsiametilt ja kohtust otsuseid saneerimiskava ja koondumistaotluse kohta. Ettevõtte majandustulemused on olnud ootuspärased.

«Saneerimiskava on endiselt kinnitamisel, loodame saada otsuse juuni või juuli jooksul,» ütles Tere juht Margit Talts BNS-ile.  «Seni, kuni konkurentsiametile esitatud Tere ja Maag Grupi koondumistaotluse kohta otsust pole ja eelmise aasta 3. aprillil koostatud saneerimiskava pole kinnitatud, ei saa Tere asuda saneerimiskavas olevaid võlgu tasuma.» 

Talts lisas, et kava kinnitamise järel saab Tere hakata juba tänavu täitma kohustusi võlausaldajate ees, kuigi kava kohaselt kuuluvad võlad täitmiseks kinnitamisele järgmisel aastal. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles