Mehhiko tänavakunstnik maalib lasteaia seinale hiiglasliku põdra

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii valmib põder. Eile joonistas Farid Rueda kontuuri ette valge akrüülvärvi ja rulliku abil. Edaspidi asub ta kontuurjoonte vahesid täitma aerosoolvärvidega.
Nii valmib põder. Eile joonistas Farid Rueda kontuuri ette valge akrüülvärvi ja rulliku abil. Edaspidi asub ta kontuurjoonte vahesid täitma aerosoolvärvidega. Foto: Kamilla Selina Lepik

​Täna hakkas Mehhiko tänavakunstnik Farid Rueda maalima Viljandis Mesimummu lasteaia majandushoovi poolsele seinale kümmekonna meetri kõrgust hiiglaslikku põtra. 

Esmalt joonistas ta kontuuri ette valge akrüülvärvi ja rulliku abil, kasutades oskuslikult tõstuki abi. Edaspidi asub ta kontuurjoonte vahesid täitma aerosoolvärvidega. Lõpptulemus peaks tulema erksavärviline, töö loodetakse valmis saada viie päeva jooksul. Ruedal on suurte tänavamaalide tegemises kuueaastane kogemus. 

Maal sünnib tänavakunstifestivali «Stencibility» osana. Sama festivali käigus tulevad suured seinamaalid ka Tartusse, Narva ja Ahtmele. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles