Suure-Jaani tõmbab festivalilipu vardasse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusikafestivali kavas on ka Mart Saare nimeline lauljate ja Villem Kapi nimeline heliloomingu konkurss ning galakontserdi annavad muusika- ja teatriakadeemia tänavused lõpetajad.
Muusikafestivali kavas on ka Mart Saare nimeline lauljate ja Villem Kapi nimeline heliloomingu konkurss ning galakontserdi annavad muusika- ja teatriakadeemia tänavused lõpetajad. Foto: Marko Saarm

​Suure-Jaani muusikafestival, kus saab kaheksa päeva jooksul klassikalist muusikat nautida 17 paigas, algab homme heliloojate Kappide majamuuseumis kontserdiga «Isad ja pojad».

Laupäeval on Suure-Jaanis üle-eestiline vaimulik laulupäev, mis toob lavale rohkem kui tuhat lauljat ja pillimängijat ning samal ajal on ka aiakohvikute päev, mille kestel on Suure-Jaanis ja selle ümbruses rahvale avatud kaheksa ühepäevakohvikut.

Rahvalikuma poole eest kannab hoolt ansambel Kukerpillid, kes esineb 19. juuni lõuna ajal Suure-Jaanis ja õhtul Tääksi vesiveski vabaõhulaval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles