Linnal on lasteaedadele 1,5 miljoni euro päästmiseks mõni tund

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängupesa lasteaias remonditakse paari rühmaruumi. Märgatavalt suurem töö oleks kogu hoone soojustamine, aga selle tarbeks abiraha saamine on praegu väga kahtlane.
Mängupesa lasteaias remonditakse paari rühmaruumi. Märgatavalt suurem töö oleks kogu hoone soojustamine, aga selle tarbeks abiraha saamine on praegu väga kahtlane. Foto: Marko Saarm

​Viljandi linnajuhtide laual on eelmisest nädalast kaks endise riigihaldusministri allkirjaga käskkirja, mis teatavad, et mõlemad Männimäe lasteaia soojustamiseks esitatud rahataotlused lükatakse tagasi. Otsused pole siiski lõplikud.

Nii palju küsimusi, kui on keskkonnainvesteeringute keskus (KIK) saatnud linnavalitsusele Männimäe ja Mängupesa lasteaia soojustamise kohta, linnajuhid varasemast ei mäletagi. Suhtlemise muudab eriti keeruliseks see, et kõik vastused peab linnavalitsus saama energiaauditi tegijalt, aga vastamiseks annab KIK aega napilt paarkümmend tundi.

Vastamiseks on aega vaid 29 tundi

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles