Ujula ehitusele saabunud kopp tegi rõõmu

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeva hommikul toodi kohalike rõõmuks tervisekeskuse ehitusele kopp, mis ka maasse lüüakse, kui krundi ümber on aedik püstitatud.
Esmaspäeva hommikul toodi kohalike rõõmuks tervisekeskuse ehitusele kopp, mis ka maasse lüüakse, kui krundi ümber on aedik püstitatud. Foto: Kamilla Selina Lepik

​Ehitusfirma Eviko töömehed tegid eile Suure-Jaanis algust tervisekeskuse ja ujula rajamise ettevalmistamisega. Kohalikud inimesed on rahul ning loodavad, et veekeskus paneb väikelinna elama ja toob sinna ümbruskonnast rahvast juurde.

Teisipäeva pärastlõunal seisis Suure-Jaani endise tuletõrje torni kõrval kopp. Põlenud puukuuri jäänuseid kokku korjavate töömeeste sõnul oli see platsile ilmunud esmaspäeva hommikul. Mehed tegid ruumi platsi ümber püstitatavatele ehitusaedadele.

Tulevase veekeskuse kõrval elav pensionär Mati Kiiver ehitustööde lärmi ei karda ja on järgmise aasta sügiseks valmiva keskuse suhtes väga positiivselt meelestatud. «Tore, et veekeskus tuleb, tühja platsi on kole vaadata. Rahvast ka pole siin väga enam, järjest vähem inimesi näeb tänavail liikumas,» rääkis Kiiver. «Ehk see paneb linna taas elama.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles