Fellini mehed hakkavad kodujärve ääres liigahooaega avama

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi rannavutimeeskonna kapten Steven Tensing (oranžis) Kakumäe rannaareenil asetleidnud karikavõistluste põhiturniiril BSC Karma Chromtexi mängumehega madistamas. Kahjuks tuli juba esimeses kohtumises vastu võtta kaotus, mis viljandlaste võistluse lõpetas. Ees ootab aga esiliigahooaeg, mis avatakse Viljandi järve ääres juba sel laupäeval.
Viljandi rannavutimeeskonna kapten Steven Tensing (oranžis) Kakumäe rannaareenil asetleidnud karikavõistluste põhiturniiril BSC Karma Chromtexi mängumehega madistamas. Kahjuks tuli juba esimeses kohtumises vastu võtta kaotus, mis viljandlaste võistluse lõpetas. Ees ootab aga esiliigahooaeg, mis avatakse Viljandi järve ääres juba sel laupäeval. Foto: Triin-Heleri Letner

Tallinnas Kakumäel kodumaise rannajalgpalli hooaja avanud Eesti karikavõistlustel pudenes Viljandi JK Fellin valusal moel konkurentsist juba avaringis. 

Loosi tahtel vastaseks saadud BSC Karma Chromtexiga alustati mängu südikalt ja domineerivalt. Esimesel kolmandikul suutsid vastased Marek Ungersoni kahele ja Priit Luige ühele tabamusele vastata vaid ühega. Teisel kolmandikul lubati Karma Chromtexi meestel aga seis viigistada. 

Seisult 3:3 bravuurikalt alustatud otsustavas mängukolmandikus viljandlased võidusadamasse tüürida ei suutnud. Marek Ungerson ja Raul Kaljula viisid Fellini küll 5:3 ette, ent Ungersoni omavärav ja vastaste kohtumise viimastel hetkedel löödud värav tähendasid lisaaega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles