Mõisaküla tee läks remonti

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Marko Saarm / Sakala

1. juunist algas ehitus Mõisaküla teel. Viis kuud kestva töö eesmärk on parandada tee kandevõimet, liiklusohutust ja sõidumugavust.

Maanteeameti teate kohaselt tuleb liiklejatel arvestada, et kohati on liiklus aeglasem ning võib esineda nii tolmu kui ka pori. Remondilõigul tuleb Mõisakülas ette teesulge ning liiklus suunatakse kõrvaltänavatele. Kui tööd nõuavad ühe teepoole sulgemist, kasutatakse foore või liiklusreguleerijaid.

Ette võetakse sõiduteekatte ja ristmike remont. Mõisaküla linnas ehitatakse välja tänavavalgustus, sajuveesüsteem ning tehnovõrgud ja rajatakse kergliiklusteed.

Valdavalt olemasolev kate freesitakse kogu tee laiuses üles, ehitatakse muldkeha laiendused ja paigaldatakse uued truubid, puhastatakse ja kaevatakse kraavid. Rajatakse uus teekate ja paigaldatakse uued liikluskorraldusvahendid.

Töid teeb aktsiaselst Tref Nord, omanikujärelevalvet osaühing Lindvill. Ettevõtmise lepinguline maksumus on 2,4 miljonit eurot, millele lisandub omanikujärelevalve tasu. Ehitus peab valmima novembriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles